Project Management

Een (interim) people manager die gelijk aan de slag kan.

Iemand die het team verfrist, met respect voor mensen.

Een trekker die het project van idee naar uitvoering brengt.

Ervaring

IMG_3817
Verandering op til

Meer dan twintig jaar ervaring met leidinggeven aan teams van professionals, variërend tussen zes en vijftien medewerkers – communicatie adviseurs, propositie marketeers, commercieel of technisch product managers.

Gemotiveerde teams, gefrustreerde teams. Ik heb aangenomen en ontslagen. Ervaring betekent dat je aanpak  inmiddels in je aderen zit.

Mijn primaire stijl is coachend en adviserend. Ik laat mensen eigenaarschap vertonen. Maar als het moet, ga ik in de control modus. Ik ben vrij direct.
Als lid van een management team kijk ik over grenzen heen.

Feedback

IMG_3436
Samenwerken

Team leden

Ik ken Karin als manager die motiveerde, stimuleerde en soms ook prikkelde om met open blik en creativiteit te kijken naar de markt met haar uitdagingen/behoeften en naar mogelijke oplossingen. Maar altijd doordacht en feitelijk onderbouwd. Bovendien een heel fijn mens! Karin was een leuke en leerzame manager van mijn afdeling. We hebben ruim twee jaar in een plezierig samen gewerkt.

Karin beheerste de kunst van het vragen stellen en doorvragen. Samen hebben we zo veel ideeën uitgewerkt tot voorstellen en plannen. Daarbij konden we complexe situatie meestal terugbrengen tot de kern en daarmee een logisch voorstel bedenken met een goede onderbouwing.

Collega managers

I admired Karin for her drive. She is very dedicated to her job, responsibilities and her team. She invests a lot of energy in her team (members) as a manager and as a coach. She is creative, intelligent and always focussed on the end result.

Karin heeft een enorme drive om resultaten te behalen en heeft met haar inzet en enthousiasme het halve bedrijf weten te mobiliseren om ons te helpen ons doel te bereiken. Daarnaast is ze zonder meer een plezierig en sociaal mens.

Mijn managers:

Karin is a very down to earth result driven person with allround telecom knowledge and experience. She has an open eye to opportunities and is always eager to try new approaches. I enjoyed driving the B2B business with her. Karin weet zich zeer snel in te werken op een breed technisch portfolio. Door haar analytische aanpak en haar vragen, komt ze al snel met werkbare voorstellen.

Ik heb genoten van onze discussies, waarin ze zich enthousiast, verkennend, creatief, maar ook kritisch opstelt. Aan het einde van zo’n discussie koerst ze altijd richting conclusies en vervolgstappen.

Ik heb Karin leren kennen als een zeer energieke en professionele collega. Iedere keer wist ze mij weer te verrassen met een creatieve oplossing! Zeer fijn mee samengewerkt.

Linkedin

IMG_5763 (1)
Nooit saai, zulk weer.
%d bloggers like this: